Mobility Monday 4/7: Matchmaking tijdens workshop bij ASR

Op 4 juli is de 3e Mobility Monday netwerkbijeenkomst. Dat doen we op locatie bij ASR in Rijnsweerd. ASR zal als gastheer optreden, met een eigen vraag die wordt opgepakt tijdens de workshop. We starten dit keer om 10:30 met eerst de workshop i.p.v. de netwerkbijeenkomst. Om 12:00 volgt de netwerkbijeenkomst en lunch tot circa 13:15. Voor de workshop zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Hieronder vind je meer inhoud over vraag en doelstelling van de workshop.

Hoe ga je slimmer om met beperkte parkeerruimte?

Impressie-ASR1-1024x595

 

De specifieke vraag tijdens de workshop is: “Hoe kun je slimmer omgaan met de beperkte parkeerruimte die we hebben?”. Met de invoering van het nieuwe werken is er bij ASR flexibiliteit in de werktijden en in de mogelijkheden om thuis te werken. Toch matcht het aantal parkeerplekken niet altijd. ASR zal deze case nog verder toelichten.

Met de workshop deelnemers willen we onderzoeken welke mogelijkheden er zijn voor een oplossing of deeloplossing. Vragen die leven zijn: “Kun je rekening houden met mobiliteit bij het plannen van afspraken?” of “Zijn er mogelijkheden om slimmer gebruik te maken van parkeerruimte in de omgeving, bijvoorbeeld bij de buren? “. Door in een pre-competitieve brainstorm, samen met jullie na te denken over deze vraag hopen we een aantal nieuwe mogelijkheden op een rij te zetten, die voor ASR interessant zijn om verder te onderzoeken. ASR is zelf ook aanwezig tijdens de workshop zodat we de ideeën kunnen toetsen, en ook bespreken waar er kansen of belemmeringen zijn.

Wil je meedenken of sluit jouw oplossing aan op de vraag, meld je dan aan voor de workshop.

Aanmelden voor de workshop.