Mobility Monday | 13 juni – Concrete smart mobility oplossingen bedenken en realiseren

Een goede lunch, inspirerende sprekers, waardevolle gesprekken en verdieping. Dat is kort gezegd de formule van Mobility Monday. De tweede bijeenkomst rondom Smart Mobility staat inmiddels in de steigers.

mmu_1206

Zo vertelt Maarten de Haas van Trafficlink over hoe verkeersregulering in en rond grote bedrijven de doorstroming beïnvloedt, en hoe gemeenten en overheden een rol hebben bij het bieden van betere oplossingen. Jaap van Daalen, algemeen directeur van de ROI Groep, gaat in op de vraag waarom bedrijven nu overgaan van alleen een lease constructie naar een totale mobiliteit aanbod voor hun medewerkers.

Met een drietal workshops biedt Mobility Monday verdieping en de gelegenheid om daadwerkelijk tot zaken te komen. Op 13 juni kan je deelnemen aan de workshops:

  • -Slim omgaan met beperkte parkeerruimte: Hoe ga ik als groot bedrijf slim om met mijn beperkt aantal parkeerplaatsen? Welke mogelijkheden heb ik om zelf of in combinatie met andere organisaties werknemers en bezoekers tevreden te houden?
  • Slim reizen onder werktijd: Hoe reizen mijn werknemers tijdens werktijden? Welke mogelijkheden passen het best bij mijn bedrijf? Kan het efficiënter en goedkoper
  • Subsidieregeling Spitsmijden (herhaling):Toelichting op de subsidieregeling Spitsmijden. Deze workshop is gericht op het samen nadenken over nieuwe smart mobility oplossingen gericht op een specifieke vraag

Doel van de workshops is om na een korte inleiding door een of twee sprekers een aantal oplossingen op een rij te zetten, mogelijke drempels voor bedrijven te bespreken en ook te kijken hoe we die drempels kunnen weghalen of verkleinen.

De workshops starten aansluitend op de netwerklunch om 13.15 en duren tot uiterlijk 14:45.

Deelname aan de workshops staat voor iedereen open. Om voldoende interactie mogelijk te maken wordt het aantal deelnemers per workshop beperkt tot maximaal 15.

Meer info en aanmelden via http://www.mobilitymonday.net