Inschrijving voor Dutch Game Awards 2016 geopend

De inschrijving voor de Dutch Game Awards 2016 is geopend. Tot en met 4 juli kunnen Nederlandse game bedrijven en studenten hun games inschrijven voor de negende editie van de Dutch Game Awards. Aan de inschrijving zijn geen kosten verbonden. Er zijn dit jaar 14 categorieën voor games. Dit jaar kunnen voor het eerst ook online video makers van game video’s meedoen. Hiervoor zijn twee nieuwe categorieën gemaakt: Beste Live Stream en Beste On Demand Video. Net zoals vorig jaar zal er ook een Special Award categorie zij die open staat voor multimediale producties met een game component. De Vlaamse gamebedrijven doet dit jaar niet meer mee. Zij hadden na vorig jaar, met twee winnaars, zo de smaak te pakken dat ze samen met de Waalse studio’s hun eigen Belgian Game Awards hebben opgericht. De Awards worden uitgereikt tijdens het Nederlands Film Festival, op 27 September, in TivoliVredenburg Utrecht.

DGA_2015_27
Meer informatie en het inschrijfformulier vind je op dutchgameawards.nl.

De Dutch Game Awards worden mogelijk gemaakt door de steun van Patrons uit de Gameindustrie, het Nederlands Film Festival, de Economic Board Utrecht en de Gemeente Utrecht.