Match making & Informatie op Mobility Monday 23 mei

1 miljoen euro beschikbaar voor slimme mobiliteitsoplossingen

Slimme toepassingen moeten er voor gaan zorgen dat minder medewerkers, klanten of bezoekers in de spits reizen.Dit faciliteert Mobility Monday door rondom het thema Smart Mobility bedrijven bij elkaar te brengen. Hierdoor kunnen ideeën ontstaan voor projecten, die in 2017 al moeten zorgen voor minder spitsverkeer. Ter stimulering van deze projecten heeft de provincie Utrecht middels een subsidieregeling 1 miljoen euro beschikbaar gesteld. Met deze nieuwe regeling worden grote bedrijven ondersteund bij het realiseren van concrete spitsmijdingsprojecten.

Netwerkbijeenkomsten en workshops

Een belangrijk onderdeel van het Mobility Monday programma zijn de netwerkbijeenkomsten en workshops. Om een succesvol project te realiseren zijn meestal meerdere leveranciers nodig. De expertises variëren van toeleverancier van mobiliteitsdata tot verkeersdeskundige, app-bouwer, automatiseerder en organisatie adviseur. De Mobility Monday bijeenkomsten zorgen ervoor dat leveranciers en opdrachtgevers elkaar beter leren kennen, en met workshops biedt Mobility Monday de mogelijkheid om dieper in te gaan op specifieke vragen van bedrijven.

Match making & Informatie op Mobility Monday 23 mei

Op 23 mei is de eerste Mobility Monday netwerkbijeenkomst in TivoliVredenburg. Dan wordt ook een workshop gehouden over de subsidieregeling van de Provincie Utrecht. Zowel bedrijven uit de regio die mobiliteitsoplossingen zoeken, als aanbieders van mobiliteitsoplossingen uit heel Nederland zijn welkom voor beide onderdelen. Inschrijven kan via de website mobilitymonday.net. Hier vind men ook meer informatie over andere bijeenkomsten, smart mobility onderwerpen en de deelnemende bedrijven.

Meer informatie:
Voor meer informatie over het Mobility Monday programma kunt u contact opnemen met
Roger ter Heide, projectleider Mobility Monday, roger@mobilitymonday.net, telefoon 06 4157 5706.