EBU College: ‘Op weg naar een duurzame arbeidsmarkt

Wij nodigen u graag uit voor het aanstaande logo_EBUdat op dinsdag 22 maart 2016 zal plaatsvinden van 16:00 uur tot 17:30 uur.

Verdergaande automatisering leidt tot verdwijning en verandering van functies en beroepen. Biedt dat alleen kansen op de arbeidsmarkt voor hoger opgeleiden? Op welke manier sluiten we lager opgeleiden nog steeds aan op deze veranderende arbeidsmarkt? Hoe zorgen we dat kennis op de werkvloer up-to-date blijft voor de nieuwste ontwikkelingen? Hoe blijft leren leuk en betaalbaar? Kunnen we dat regionaal goed organiseren? Welke ruimte biedt wetgeving? Over deze en andere vragen willen we op dinsdagmiddag 22 maart graag het gesprek met u aangaan tijdens EBU College.

Aanleiding is het white paper ‘Op weg naar een duurzame arbeidsmarkt‘ van de Universiteit Utrecht.  Arbeidseconoom prof. dr Joop Schippers, hoofdauteur van het rapport, neemt ons mee door verschillende scenario’s voor de toekomstige arbeidsmarkt.

Meld u vast aan via het aanmeldformulier.