Campus Party; vijfdaags ICT Innovatie evenement voor studenten, startups, gamers en geeks

Mei 2016 is Utrecht het toneel van de toekomst tijdens Campus Party; een vijfdaags evenement waar duizenden studenten, startups, gamers en geeks samenkomen om de toekomst vorm te geven. Uitgerust met laptops, robots, drones, VR en meer nemen zij deel aan challenges, hackathons, workshops en lezingen van inspirerende persoonlijkheden uit de wereld van ondernemerschap, science, technologie en internet.

campus-party-ebu

 

Economic Board Utrecht is official supporter van Campus Party. We zijn erg enthousiast over het concept; talentvolle jongeren en startups uit heel Europa die vijf dagen lang, 24/7 aan de slag gaan met technologie en innovatie voor de maatschappij van de toekomst. Het past naadloos in onze ambitie uit te groeien tot meest leefbare economie van Europa. En niet alleen wij, ook Neelie Kroes, die Nederland op de kaart zet als de Europese vestigingsplaats voor startups, steunt Campus Party.

Tijdens Campus Party komt een mix van 5.000 technische en ondernemende studenten uit heel Europa naar de Jaarbeurs waar ze in tenten zullen slapen. De thema’s binnen Campus Party zijn: Entrepreneurship/Startups, Innovation, Digital Entertainment, Creativity en Science. Naast ‘challenges’  zal het programma bestaan uit Keynote sprekers, battles, panel discussions en workshops.

Meer informatie over het programma en aanmelden is te vinden op de website van Campus Party.