Beurs & Congres Zorg & ICT 5 t/m 7 april Jaarbeurs Utrecht

zorg_ICTVan 5 t/m 7 april 2016 vindt de beurs Zorg & ICT weer plaats. Zorg & ICT is het kennisplatform voor mensgerichte zorginnovatie. De vakbeurs is het jaarlijkse ijkpunt voor ICT en innovatie binnen de zorg. Zorg & ICT reikt alle handvaten aan om inspiratie en informatie op te doen voor het verbeteren van zorgprocessen en -toepassingen. Zorgprofessionals vinden hier de laatste ICT-toepassingen en -diensten ter optimalisatie van de zorg.

Het centrale thema ‘Gebruikers aan zet’ vormt de paraplu voor de onderliggende thema’s Optimalisatie behandelproces, Betrokkenheid en tevredenheid, Privacy, data & intelligentie, Efficiëntie & kostenbeheersing en Innovatie & de toekomst

Beurs & Congres Zorg & ICT
5 april 2016 t/m 7 april 2016
Jaarbeurs Utrecht (hal 1)

Voor wie is Zorg & ICT 2016 interessant?
Zorg & ICT is interessant voor onder andere directie en algemeen management, adviseurs/consultants, ICT managers, ICT medewerkers en ICT consultants die werkzaam zijn bij of voor ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, thuiszorg, welzijn en ouderenzorg, gehandicaptenzorg en overheden.

Tijd: 9.30 – 16.30 uur

Vanaf 1 februari kunt u zich via de website registreren voor gratis toegang.

Op 6 & 7 april heeft u ook gratis toegang tot het gelijktijdig georganiseerde ‘Welkom in de zorg 2016″.