Nationale Zorginnovatieprijs: Ding mee en win 15.000,-

zorginnovatieprijsBent u een ondernemer met dé ultieme oplossing voor de zorg? Dan heeft zorginnovatie.nl een mooie kans voor u. Wij zijn op zoek naar innovaties die de kwaliteit en efficiency van zorg verbeteren.

Wilt u kans maken op €15.000,– om uw innovatie nog verder te ontwikkelen? En is uw innovatie al succesvol getest en geïmplementeerd bij de eindgebruiker? Doe dan mee met de Nationale Innovatieprijs. Deze prijs wordt uitgereikt tijdens het Health Valley Event op 17 maart 2016; het grootste jaarlijkse congres op het gebied van zorginnovatie met meer dan 1000 deelnemers per jaar.

Presenteren aan het publiek
Tijdens het plenaire slotprogramma krijgen de drie genomineerde zorginnovaties de kans om zich aan het grote publiek te presenteren. De jury kiest uiteindelijk samen met het publiek in de zaal het winnende bedrijf.

Economic Board Utrecht
De Economic Board Utrecht is partner in het platform Innovatie.nl en is daarom mede-organisator van de eerste nationale zorginnovatieprijs. Naast het geldbedrag van €15.000,- krijgt u professionele begeleiding bij realisatie van de innovatie door de betrokken regio’s en toegang tot het netwerk van deze regio’s.

Hoe kunt u meedoen?

U kunt uw innovatie hier aanmelden. Bij uw inschrijving kunt u aangeven dat u wilt deelnemen aan de nationale zorginnovatieprijs. U ontvangt daarna een persoonlijk bericht over de vervolgstappen. Aanmelden kan tot uiterlijk 1 maart 2016.

Over Zorginnovatie.nl
Inmiddels staan meer dan 270 bedrijven met hun zorginnovatie in de database die recent door minister Schippers is geopend. De verwachting is dat dit de komende periode explosief zal groeien. De verwachting is dat tegen het einde van 2016 minimaal de helft van de bedrijven op het gebied van zorginnovatie zich hebben aangemeld op de database.

Stichting Zorginnovatie Nederland is een samenwerking van acht regionale innovatienetwerken in de zorg: Amsterdam Economic Board, Economic Board Utrecht, EIZT (Expertisecentrum voor Innovatieve Technologie), Health Valley, HANNN (Healthy Ageing Network Northern Netherlands), Medical Delta, OMFL (Ontwikkelingsmaatschappij Flevoland) en VitaValley. Andere regio’s en partners zijn uiteraard welkom om aan te sluiten.

Meer informatie
Jelle van der Weijde, domeinmanager Gezond
T: 06 461 22 308
E: jelle.vandeweijde@economicboardutrecht.nl