SCRIPTEASE: All Scripts Undressed!

KLIK! Animation Days is een vijfdaagse workshop voor creatief animatie- en schrijftalent met begeleide script schrijfsessies en dagelijks publiek toegankelijke inspiratiepresentaties door professionals zoals Erik van Schaaik (Gouden Kalf winnaar Under The Apple Tree), Tamara Bos (Minoes, Knofje, Gouden pen winnaar Wiplala) en Rosto A.D (Grand Prix Canal+ winnaar, Monster of Nix, Splintertime).

wafel_lampie_bij_EYE

Wie zich inschrijft voor de workshop in LAB111, werkt in teams samen aan nieuwe animatiefilm-concepten die op woensdag 28 oktober om 19:00 uur gepresenteerd zullen worden in filmmuseum EYE tijdens de KLIK! Animation Days Awards Night.

KLIK! Animation Days, 23 t/m 27 oktober 2015, wordt mede mogelijk gemaakt door het Amsterdams Fonds voor de Kunst en het Prins Bernhard Cultuurfonds. Kijk voor het programma op klik.animationdays.com