IT Innovation Day 2015

24 september in De Nieuwe Stad in Amersfoort:  Inzichten en inspiratie om it-gedreven innovatie naar de business te brengen.
Programma:
Webwereld, Computerworld, CIO.nl en CXO hebben de beste keynotes, workshops, trainingen, masterclasses en sessies geselecteerd. Met zorg geselecteerd met als thema’s: IT Today, IT Tomorrow en IT Future.

  • IT Today. Praktische informatie over innovatieve IT-toepassingen. Casestudies, best practices en tips en trucs die u na afloop direct kunt oppakken en toepassen.
  • IT Tomorrow. Tactische informatie over IT-innovaties waarop u met uw organisatie op korte termijn kunt inspelen. Voorbeeldprojecten en marktverwachtingen waarmee u morgen aan de slag kunt om uw organisatie over enkele jaren naar een betere concurrentiepositie te leiden.
  • IT Future. Strategische informatie die u in staat stelt uw businessmodel te evalueren en toe te snijden op een veranderende toekomst met nieuwe kansen en mogelijkheden.

Meer informatie over het programma van IT Innovationday 2015 en het bestellen van entreekaarten, kunt u nalezen op:www.itinnovationday.nl