033Media Meetup tijdens IT Innovation Day

ITInnovationDayTijdens de IT Innovation Day op donderdag 24 september organiseert de gemeente Amersfoort  de #033media bijeenkomst. Na de succesvolle bijeenkomsten in 2012 en 2013, geeft de gemeente er dit jaar weer een vervolg aan. Kort het programma:

  • Het eerste Nederlandse FiWare lab in Utrecht (Arjen Hof, directeur Civity, één van de initiatiefnemers FiWare)
  • Pilots over digitale diensteninnovatie van de gemeente Amersfoort, waaronder digitale wijkdiensten
  • Nieuwsvoorziening in de wijken via 300 narrowcasting-systemen, uniek in Nederland (Max van Meerten, gemeente Den Haag)
  • Presentatie onderzoek ‘Nieuwsvoorziening in de regio’ waarbij ook ingegaan wordt op het medialandschap in Amersfoort (René van Zanten, directeur Stimuleringsfonds voor de Journalistiek)
  • Gesprek met de zaal over het medialandschap in Amersfoort en de kansen die er liggen
  • Netwerkborrel, met mogelijkheid jouw initiatief te presenteren

Het programma vindt u ook op de website van Gemeente Amersfoort.

De #033mediabijeenkomst is een side-event van het (inter)nationale evenement IT Innovation Week dat plaatsvindt in De Nieuwe Stad in Amersfoort. Organisator IDG en de gemeente bieden de aanwezigen van de #033mediabijeenkomst korting op het toegangsticket voor de IT Innovation Day op 24 september (€ 75 i.p.v. € 299). Laat u overdag inspireren door keynote speakers en best practices op het gebied van IT Innovation, zoals 3D en 4d printing, de start-up van WeTransfer en het gebruik van big data door New York City. Ondernemer en radio- en televisiemaker Erik de Zwart doet de aftrap van IT Innovation Day.

Schrijf u nu in voor de #033mediabijeenkomst op donderdag 24 september tussen 16 en 18.30 uur in De Nieuwe Stad via dit formulier.