Dienstontwikkelaars gezocht rondom Energie en data gedreven diensten

In de energiesector is een grote transitie gaande van een centrale (fossiele) energievoorziening naar een decentrale, duurzame energievoorziening, waarbij energie lokaal wordt opgevangen, opgewekt, opgeslagen en gebruikt. In die transitie speelt (energie)data een cruciale rol. Van het in kaart brengen van energiepotenties en kansrijke locaties tot het balanceren van de energie infrastructuur tot mensen in staat stellen regie te voeren over hun eigen energiegebruik en energievoorziening.

Wat kan er nu al? Welke data is beschikbaar? Welke diensten kun je ontwikkelen? En voor wie?

Dienstontwikkelaars die met dit domein aan de slag willen of al zijn, mogen dit niet missen.

In een speciaal traject in samenwerking met TNO zoeken wij dienstenontwikkelaars die willen bouwen aan digitale pilotdiensten die gebruik maken van energie data. Wij helpen je bij het vinden van de juiste partners of launching customers, het opdoen van relevante kennis en het benutten van kansen voor projectfinanciering.

Kom naar de kick-off op woensdag 4 maart waar je samen met andere deelnemers mogelijke diensten verkent waaraan je wilt werken. TNO verzorgt een overzicht van opgebouwde kennis. Wij helpen je bij het vinden van kennis, van partners en van mogelijke (vervolg)financiering. Na de kick-off beslis je zelf of je deelneemt aan het vervolg.

Voor deelname aan de kickoff wordt een bijdrage van €50,- (ex BTW) aan je doorberekend. Na de kick-off beslis je zelf of je deelneemt aan het vervolg. Op de site  van iMMovator kun je meer informatie vinden over de opzet van het vervolgtraject, en het thema van de pilot.

Klik hier voor meer informatie en inschrijven.