Bijzondere fotografenmiddag in de Sint Aegtenkapel op 22 februari

logo_aegtenkapelOp zondagmiddag 22 februari gaan we een bijzondere fotografenmiddag meemaken in de Sint Aegtenkapel in Amersfoort. Op deze prachtige locatie is sinds drie maanden een nieuw cultureel initiatief ontstaan: het Centrum voor Muziek en Fotografie (www.sintaegtenkapel.nl).

Drie bekende fotografen komen naar Amersfoort om de portfolio’s van andere fotografen te bespreken: Leo Erken, Feiko Koster en Bert Verhoeff. Fotografen kunnen hun werk in een individueel gesprek van een kwartier met een van de ‘meesters’ doornemen.

Spelregels:
1. Aanmelden voor 19 februari via een e-mail met toevoeging van 4 foto’s: info@sintaegtenkapel.nl
2. Vervolgens zullen worden er 25 aanmelders in een tijdschema geplaatst tussen 14 en 16 uur (geef svp bij aanmelding je ‘beperkingen’ in tijd door). Preselectie door de beoordelaars.
3. Als je geplaatst bent vragen we je om je portfolio op 22 februari mee te nemen. De bespreking is openbaar, dus je kunt in de loop van de middag ook een en ander opsteken van de bespreking van andere porfolio’s.
4. Als bijdrage in de onkosten vragen we een bedrag van € 5 (incl. consumptie). Donateurs, leden en vrijwilligers kunnen gratis deelnemen.

Aanmelden via een email naar info@sintaegtenkapel.nl

Nota Bene
In de Sint Aegtenkapel exposeren momenteel Willem Wernsen en Lieve de Bleeckere. Hun dubbelexpositie heet ‘In search of contact’. Deelname aan de portfolio-bespreking geeft ook toegang tot deze expositie. Beide fotografen zijn zelf aanwezig op 22 februari.