Cross Media Café Live Event op 10 februari

Ook dit jaar organiseert iMMovator weer  inspirerende en gratis toegankelijke Cross Media Cafés over actuele ontwikkelingen in de mediasector. Graag nodigen we je uit voor het eerste café van 2015 op dinsdag 10 februari. Dit Cross Media Cafe gaat in op de media innovaties rond live events: van festival tot voetbalwedstrijd, van dansfeest tot manifestatie, welke nieuwe diensten worden ontwikkeld? Welke samenwerkingsverbanden zijn daartoe nodig? Wat doet het publiek?
Met onder andere:

  • Peter Rovers, Manager Marketing, Media, Merchandising & Business Development bij PSV Eindhoven, over het ‘Connected Stadium’, een service waarbij draadloos internet, online media, een nieuwe PSV app en digitale diensten bij elkaar samenkomen – ontwikkeld in samenwerking met The Capitals (voorheen Infostrada Sports) en UPC. Een primeur voor Nederland!
  • Jasper de Valk, Industry Manager Google Nederland presenteert Google Cardboard waarmee je op eenvoudige manier virtual reality kan meemaken. Tijdens het TEDxAmsterdam congres afgelopen november werd zo in samenwerking met yellowBird gezorgd voor een live VR video verslag van de bijeenkomst.
  • Jan Albert Jager, Chief Business Development Officer at yellowBird gaat verder in op de immersive beleving van live events door middel van surround video
  • Masi Dawoud, CEO Foove, een start-up die op basis van data uit de dance wereld nieuwe diensten aan bezoekers wil aanbieden. Foove wordt ondersteund door Open House, een initiatief dat de dance wereld als proeftuin inzet voor nieuwe diensten.

Oproep!
Het programma van sprekers is nog in ontwikkeling. Ben je actief op dit gebied en heb je een interessante case om te presenteren, laat het ons weten! Alle suggesties kunnen gestuurd worden naar Monique van Dusseldorp, via events@immovator.nl