Colab Werksessie ‘EU Subsidies voor het MKB’

Wij nodigen je graag uit voor de EBU Get Connected bijeenkomst en de MKB werksessies op 10 december 2014.

Er gebeurt al veel op het gebied van internationalisering in de regio, maar er is ook nog een hoop werk te verrichten. En dat start met samenwerken; vanuit regionale samenwerking verleggen we onze grenzen. Hoe ver ligt uw horizon? Voorafgaand aan de Get Connected bijeenkomst worden er 10 december ook twee werksessies georganiseerd voor het MKB, namelijk ‘Zaken doen met Duitsland‘ en ‘EU subsidies voor MKB‘. Wij nodigen je u van harte uit om ook hierbij aanwezig te zijn.

EU subsidies toegankelijk voor MKB
Met de werksessie ‘EU Subsidies voor het MKB’ geeft Colab Diensteninnovatie een vervolg op het succesvolle FIWARE Smart City event van November j.l. Het EU FIWARE programma richt zich op het stimuleren van Smartcity, IoT en Bigdata toepassingen en biedt MKB ondernemers naast funding ook support bij de realisatie en vermarkting van nieuwe diensten. Tijdens de werksessie worden de financierings- en samenwerkingsmogelijkheden toegelicht en helpt het team van Colab Diensteninnovatie ondernemers kansrijke projecten te identificeren. Heeft u zich al aangemeld?

Programma Get Connected Internationaal
10 december 2014

Ontvangst werksessies: 14.45 uur
Aanvang Werksessies: 15.15 – 17.00 uur
Ontvangst plenair:  16.30 uur
Plenair programma: 17.00 – 18.00 uur
Aangeklede borrel: 18,00 – 19,00 uur

Locatie: InnStyle, Herenweg 55, 3602 AN Maarssen
Volledig programma & Inschrijven: via Economic Board Utrecht

Grenzeloze ambities
Het plenaire programma wordt geopend om 16.30u door de Utrechtse burgemeester Jan van Zanen waarna Richard Kraan, voorzitter EBU cluster internationalisering een toelichting geeft op de internationaliseringsagenda.  Regionale voorbeelden van internationalisering worden geillustreerd door o.a Floris de Gelder (Utrecht Science Park) over zijn ervaringen met internationale branding in Qatar, Wibo de Graaf (GrontMij) over zaken doen in Saoedi Arabië en Cor Jansen (Business Peloton Utrecht) over de kansen die de Tour de France de regio biedt.  De middag wordt afgesloten door de commissaris van de koning Van Beek en een aangeklede borrel.