Get Connected Internationaal op 10 december

Onze ambities zijn grenzeloos. Hoe ver ligt uw horizon? Wij nodigen u graag uit voor de Get Connected bijeenkomst op 10 december 2014, vanaf 16.30 uur. Deze Get Connected staat in het teken van internationalisering.

We zijn als regio de meest competitieve regio van Europa. Er is echter letterlijk nog een hele wereld met elkaar te winnen. En dat is ook nodig willen we competitief blijven. Het is van groot belang dat we samen de harten weten te stelen van buitenlandse bedrijven, investeerders en internationaal talent voor onze kennisinstellingen en bedrijven.
Grenzen verleggen
Er gebeuren op dit moment al veel dingen op het gebied van internationalisering in de regio, maar er is nog een hoop werk te verrichten. En dat start met samenwerken; vanuit regionale samenwerking verleggen we onze grenzen. Hoe ver ligt uw horizon? Kunt u en wilt u bijdragen aan de internationale positie van de regio? Of bent u benieuwd naar onze ambities en naar wat er al gebeurt op het gebied van internationalisering? Kom dan naar de Get Connected bijeenkomst op 10 december
Doorbraakissues
Op 10 december vertelt boardlid Richard Kraan van de Economic Board Utrecht op welke doorbraakthema’s we samen aan de slag gaan om onze internationale ambities te realiseren. Doorbraakthema’s zoals acquisitie van bedrijven, branding, aantrekken van talent en het bouwen van een internationale community.

U bent vanaf 16.30 uur van harte welkom bij Inn Style Maarssen.

Programma
Ontvangst: 16.30 uur
Plenair programma: 17.00 – 18.00 uur
Met onder andere:
• Opening en toelichting internationaliserinsagenda door Richard Kraan (Economic Board Utrecht)
• What’s happening? Regionale voorbeelden van internationalisering, bijvoorbeeld Floris de Gelder (USP) over ervaringen internationale pitch Utrecht in Qatar en het Business Peloton Utrecht over de komst van de Tour de France
Aangeklede borrel: 18.00 – 19.00 uur
Locatie: Inn Style in Maarssen
Openbaar vervoer: Vanaf station Maarssen kunt u bus 34 of 36 nemen en overstappen op bus 35 bij halte Dr. Plesmanlaan. U stapt uit bij halte Maarsseveense Plassen, Maarssen
Parkeren: U kunt gebruik maken van het gratis parkeerterrein van Inn Style

Aanmelden: U kunt zich hier aanmelden