MNL13 zoekt vrienden

mnl13We hebben jouw hulp nodig. Op 25 en 26 september 2013 vindt in Amersfoort het eerste zakelijke festival op basis van Open Source plaats: MNL13 (www.mnl13.nl). Netwerken, samenwerken en kennis uitwisselen voor ondernemend en zakelijk Nederland op twaalf sfeervolle locaties. Met ruim 30 verrassende en innovatieve sprekers zoals Engbert Breuker (“wondernemer” en voormalig Chief Emotions Officer van Pentascope), managementadviseur Hans Gelauff, Michael van Wetering (Innovatiemanager Kennisnet) en Wim Broer (Commissaris van Politie en Programmadirecteur Virtueel Politie Korps). En dit alles op basis van waarde, budgetneutraal. We hebben er een jaar lang hard aan gewerkt en het is ons bijna gelukt om onze droom op eigen kracht waar te maken. Maar nu hebben we jouw hulp nodig.

Om de onvermijdelijke out-of-pocketkosten te dekken, komen we nog 15.000 euro tekort. Help ons om onze droom te realiseren. Word, bijvoorbeeld, voor 250 euro ‘vriend van MNL13’ via http://mnl13.nl/meebouwers/vrienden-van-mnl13/

In ruil daarvoor ontvang je in ieder geval een toegangskaart voor het festival en naamsbekendheid in de vorm van vermelding op de website van het festival. Heb je ideeën over andere vormen van waarde-uitruil? Laat het ons weten via info@mnl13.nl: alles is bespreekbaar. Niemand verdient geld aan het festival; meeropbrengsten komen voor 100% ten goede aan Terre des Hommes. Help ons en we beloven je een inspirerend, vernieuwend en innovatief festival!