IT Innovation Day: Topsprekers ICT Innovatie bijeen in Rijtuigenloods

De IT Innovation Day is echt een must voor grensverleggende ondernemers. Deze dag, georganiseerd in samenwerking met BNR Nieuwsradio en het Financieel Dagblad, staat in het teken van het beste en meest innovatieve wat de Nederlandse IT te bieden heeftLaat je inspireren en ga zelf aan de slag tijdens dit nieuwe nationale evenement op 19 september 2013 in de Rijtuigenloods van de Wagenwerkplaats in Amersfoort.

WW_MPU_v2_backupGeen muffe beurs met kleine sessieruimtes en verkoopstands maar 100% goede inhoud samengesteld door de redacties van CIO.nl, Computerworld en Webwereld. Top sprekers van onder andere Shell enTNO, workshops, trainingen, masterclasses en boeiende gesprekken met experts en collega’s maken deel uit van het programma. Tools, groei, ambitie, trots en inspiratie worden op verschillende manieren belicht. Het aanbod van sessies gedurende de dag zal zeer divers zijn, van praktijk, naar achtergronden, naar strategie.

SPECIALE AANBIEDING

Ondernemers uit de regio Amersfoort profiteren van een flinke korting. Het speciale kortingstarief geldt uitsluitend voor bedrijven uit de regio Amersfoort en bedraagt € 199,- inclusief lunch en afsluitende netwerkborrel. Het normale toegangstarief bedraagt € 299,-. Meld je via deze link aan voor de IT Innovation Day.