Line-up bekend: PechaKucha #8 op 7 februari

Op donderdagavond 7 februari a.s. zullen weer 12 smaakmakers het podium van De Kelder beklimmen met maar één doel: inspireren van het publiek met 20 beelden die elk 20 seconden getoond zullen worden. Totale spreektijd is dus 6 minuten en 40 seconden. Alle sprekers hebben één ding gemeen, ze delen hun kennis graag! Zin in een inspirerend avondje uit? Naast de presentaties is er in de pauze en na afloop muziek van DJ Denz, is de bar van Poppodium De Kelder open en ontmoet je als vanzelfsprekend ook andere inspiratiezoekers!

Sprekers
Deze keer staat er onder andere een architect op het podium die ‘zijn’ mooiste gebouwen laat zien en één van de sprekers overtuigt het publiek geen auto meer te kopen maar kilometers. En PechaKuchaNight gaat internationaal: we hebben een Russische spreker die vertelt over Cardboardia, een tijdelijke stad die door de bezoekers zélf wordt gebouwd van karton. In Rusland en Finland is Cardboardia al enkele jaren een ware hit. Als het aan Festival Spoffin ligt
is Nederland het volgende land en komt Cardboardia naar Amersfoort.

Heineken Future Bottle Design Challenge
Heineken is sponsor van deze editie van PechaKuchaNight Amersfoort. Zij sponsoren in januari en februari alle internationale PechaKuchaNights om hun ‘Future Bottle Design Challenge’ onder de aandacht te brengen bij creatieven. De Challenge zal tijdens de avond worden gepresenteerd via een videobericht van Mark van Iterson (manager Design & Concept Heineken). De inzendingen moeten 1 maart 2013 binnen zijn. De 30 beste ideeën worden gepresenteerd
tijdens de Design Week in Eindhoven en de het winnende idee wordt uitgegeven in een ‘limitededition’. Meer informatie op www.yourfuturebottle.com.!

PechaKucha
Een goed idee laat zich snel uitleggen! Wie iets wil vertellen, toont op een Pecha Kucha-avond 20 dia’s en geeft per dia 20 seconden toelichting. Na 400 seconden staat de volgende spreker klaar. PechaKucha is: ‘live’ inspiratie met een hapje en een drankje. De bezoeker neemt twaalf verse ideeën mee naar huis. PechaKucha (Japans voor ‘geroezemoes’) is een avond voor iedereen die benieuwd is naar nieuwe ideeën van bijvoorbeeld architecten, productontwerpers, marketeers en uitvinders. Een goed idee laat zich snel vertellen en kan velen inspireren!

Kaarten online verkrijgbaar
De achtste editie van PechaKuchaNights Amersfoort vindt als vanouds plaats in Poppodium De Kelder en begint om 20.20 uur. Tickets kosten € 10,00 en zijn te verkrijgen via www.pechakucha-amersfoort.nl.

Line-up
Onderstaande sprekers klimmen 7 februari op het podium:

1.    Jan henk Bouwman en Joost Plattel / www.admium.nl
2.    Astrid ritskes / www.mevrouw-r.nl
3.    Edo Boonstra / www.greenbadger.nl
4.    Coen Molenveld en Willem Borra / www.woodstone-amersfoort.nl
5.    Anke Tijtsma / www.wemos.nl
6.    Jelle de Bruijn / www.actic.nl
7.    Justin Pagden / www.eemstroom.nl
pauze
1.    Egbert van Triest en Rudolf van Lierop / www.popuppallets.nl
2.    Eugene Zaaijer / www.zsv-architecten.nl
3.    Angela Manders / www.artekino.nl
4.    Henry Menting / www.mywheels.nl
5.    Mirte van der lee / www.bureauflux.nl
6.    Naam nog onbekend / www. figurerunning.com
7.    Sergey Korsakov / www.cardboardia.info

Wat: PechaKuchaNight Amersfoort
Wanneer: 7 februari 2013
Tijd: Inloop vanaf 19.30 uur, start 20.20 uur
Locatie: Poppodium De Kelder