Jouw clip op Dropstuff?

Creatief ondernemers in Amersfoort die een innovatief product of concept ontwikkeld hebben, kunnen dit tot mei 2013 laten zien via Dropstuff.  Vanaf december zijn er weer plekken beschikbaar.

Dropstuff
Dropstuff is een interactief, digitaal ‘museum’ voor artistieke producties. Dropstuff zendt uit via een netwerk van grote schermen op centrale pleinen en stations in grote steden als Eindhoven, Den Haag, Breda en Schiphol. Sinds deze zomer staat er ook in Amersfoort een scherm, bij KadE, tegen het spoor aan. Bovendien zijn er ook kleinere schermen te vinden in musea, culturele instellingen en scholen en op het internet via www.dropstuff.nl.

Gemaakt in Amersfoort
Onder de noemer ‘Gemaakt in Amersfoort’ kunnen Amersfoortse ondernemers op de schermen van Dropstuff ook een clip over hun vernieuwende product of dienst laten zien. Tot mei 2013 kunnen iedere maand vier bedrijven een clipje aanleveren in de vorm van een foto-serie, kleine video of animatie (15 seconden). Dit clipje wordt ongeveer vier keer per uur uitgezonden op alle schermen van Dropstuff.

Interesse?
Vanaf december is er weer plaats voor nieuwe clips. Stuur een email naar tianne@amersfoortcreatievestad.nl. Je krijgt dan aanvullende informatie per mail toegestuurd. Reageer snel. Er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar.