Laatste week aanmelden Dutch Game Awards

Deze week is je laatste kans voor gamedevelopers om hun game aan te melden voor de Dutch Game Awards 2012. De vijfde editie van Dutch Game Awards vindt dit jaar plaats op donderdag 22 november in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Tijdens het Control Industry Dinner worden de awards in 14 verschillende categorieƫn uitgereikt. De awards worden georganiseerd is samenwerking met Control Magazine.

Nieuw dit jaar zijn de Guts & Glory Game Award en Best Animation Award. De awards zijn inmiddels uitgegroeid tot de belangrijkste prijzen in de Nederlandse game-industrie. De Dutch Games Association heeft de Dutch Game Awards geadopteerd als de prijzen voor de Nederlandse Game Industrie.

 

Kijk voor meer informatie en aanmeldformulier op de website van de Dutch Game Awards 2012.