Early bird korting Gemaakt in Amersfoort-diner

Op 4 oktober 2012 is het Gemaakt in Amersfoort diner op het Ondernemersplaza bij de Kamer van Koophandel. Een diner waar je het Amersfoortse bedrijfsleven in de volle breedte ontmoet. Klein, groot, bekend, onbekend, creatief, innovatief… Naast de bekende gezichten is het Gemaakt in Amersfoort-diner dé gelegenheid om kennis te maken met het MKB en grotere bedrijven uit de regio. En dit is geen loze belofte: het overgrote deel van de mensen die zich hebben aangemeld is afkomstig uit het MKB/ grotere bedrijfsleven. En de aanmeldingen uit die hoek blijven binnendruppelen. Deze week verschijnt het businessmagazine OnderNamen waarin ook aandacht wordt besteed aan het Gemaakt in Amersfoort-diner. We doen er dus alles aan om het aantal deelnemers uit de ‘reguliere’ economie verder te vergroten!

Mis deze kans dus niet en zorg dat je erbij bent! Koop je kaart(en) voor het Gemaakt in Amersfoort-diner hier. Voor de snelle beslissers hebben we een early bird korting: tot vrijdag 14 september betaal je € 50,- per kaart. Daarna kost een kaart € 60,-.

Inspirerende avond
Het belooft een inspirerende en verrassende avond te worden. Tijdens het diner wordt ook de Gemaakt in Amersfoort-trofee uitgereikt aan de ondernemer die het afgelopen jaar een product of dienst heeft ontwikkeld die het meest bijdraagt aan het innovatieve karakter van Amersfoort. Daarnaast zullen er kavels van ondernemers uit de creatieve en industrie worden geveild.

Programma
18.00 uur    Inloop
18.30 uur    Start diner
20.00 uur    Veiling innovatieve en creatieve kavels
21.30 uur    Gemaakt in Amersfoort-trofee uitreiking
23.00 uur     Einde

Heb jij de middelgrote en grote ondernemers ook wat te bieden? Zorg dat je erbij bent! Ontdek aan tafel tegen welke uitdagingen het Amersfoortse bedrijfsleven aanloopt en waar jij mogelijk iets kan betekenen. Maak mee wie de trofee dit jaar wint en ontmoet andere innovatieve ondernemers waarmee je mogelijk kunt samenwerken. We rekenen op je komst!

Egbert van Triest
Gijsbert Raadgever
Anneke Savenije
Tianne van Woudenberg