Eerste sprekers Game in the City #5 bekend

Game in the City 2012 gaat over Disruption & Innovation. Wat zijn voor jou game changers? Is het nu crisis of de tijd van een nieuwe start?

Donderdag 22 november richt zich weer op zowel business als developers, met onderwerpen uit media, games design en toepassingen. Hoor meer over o.a. Art & Animation, Playful Thinking, Sports and Health, Interactive TV, Second screen, Game Technology en Changing Worlds.

De masterclasses die Dutch Game Garden op vrijdag 23 november verzorgt zijn speciaal voor studenten en beginnende professionals. Een selectie van ervaren sprekers toont bezoekers de interessantste uitdagingen op het gebied van hedendaags game design. Alle aspecten van de industrie komen daarbij aan bod, inclusief een gezonde dosis business. Daarnaast zijn er weer enkele workshops waar deelnemers hands-on met boeiende materie aan de slag gaan. Het totale overzicht van sprekers wordt komende tijd bekend, dus houdt de website van Game in the City in de gaten. Een naam wordt al wel prijsgegeven: Romano Molenaar, misschien wel de beste comic artist van Nederland (Storm, X-Men, Batman) die ook voor games artwork creëert.

Op de website van Game in the City staat een programma overzicht met de laatste updates.