PechaKuchaNight #7 op 26 juni 2012

Volgende week dinsdagavond 26 juni a.s. zullen weer 12 smaakmakers het podium van De Kelder beklimmen met maar één doel: inspireren van het publiek met 20 beelden die elk 20 seconden getoond zullen worden. Totale spreektijd is dus 6 minuten en 40 seconden. Een van de sprekers vertelt bijvoorbeeld over een boombank en een ander over het hanteren van de schaar. Alle sprekers hebben één ding gemeen, ze delen hun kennis graag! De volledige line-up staat dit weekend op de facebookpagina. Deze zevende editie van PechaKuchaNight wordt mede gefinancierd door Creative Cities Amsterdam Area (CCAA).

PechaKucha
Een goed idee laat zich snel uitleggen! Wie iets wil vertellen, toont op een Pecha Kucha-avond 20 dia’s en geeft per dia 20 seconden toelichting. Na 400 seconden staat de volgende spreker klaar. PechaKucha is: ‘live’ inspiratie met een hapje en een drankje. De bezoeker neemt twaalf verse ideeën mee naar huis. PechaKucha (Japans voor ‘geroezemoes’) is een avond voor iedereen die benieuwd is naar nieuwe ideeën van bijvoorbeeld architecten, productontwerpers, marketeers en uitvinders. Een goed idee laat zich snel vertellen en kan velen inspireren!

De volgende presentaties kunt u verwachten:
Pauline Opmeer – www.gain2gether.nl
Martin Bos – www.fietskoeriers.nl
Ellen Faber – http://fabers-reminder.blogspot.nl
Max Randrianarivelo & Steven Berends – http://www.youtube.com/watch?v=VG3KDqbvOkc
Annette Dolle – www.annettedolle.nl
Rogier Martens – www.rogiermartens.nl

short break

Bart Veldhuizen – www.shapeways.nl
Eva Kasbergen – www.evakasbergen.nl
Klaas Mulder – www.kijkopkansen.nl
Rianne Koens – www.riannekoens.com
Elise de Bres – www.uitgeven30.nl
Peter Smit & Chris Rodenburg – www.ssge.nl

Meer informatie op www.pechakucha-amersfoort.nl

Wat: PechaKuchaNight Amersfoort
Wanneer: 26 juni 2012
Tijd: Inloop vanaf 19.30 uur, start 20.20 uur
Plaats: Poppodium De Kelder, Eemlaan 1

Bestel je kaarten via onderstaande ticketshop. Kaarten kosten € 7,50 (incl. 1,50 transactiekosten)

Uw browser ondersteunt geen iFrames!<a href=”https://shop.ticketscript.com/channel/web2/start-order/rid/JDCYDHED/language/nl” _mce_href=”https://shop.ticketscript.com/channel/web2/start-order/rid/JDCYDHED/language/nl”></a>Secure tickets by ticketscript