3D printing heeft de toekomst

Alle deelnemers aan het eerste ThemaCafe waren het er over eens: 3D printing heeft de toekomst. Ongeacht hun achtergrond (ontwerper, producent, adviseur, designer) waren ze enorm enthousiast. Bart Veldhuizen van ShapeWays vertelde op inspirerende wijze over de mogelijkheden van vandaag en de ontwikkelingen naar de mogelijkheden van morgen. En die lijken eindeloos!

Download de Presentatie Future Of Production van Shapeways.
De inspirerende animatiefilm kun je hier bekijken.

Voor degene die het ThemaCafe #1 hebben gemist: ShapeWays heeft voor vrijdag 1 juni een rondleiding gepland staan waar nog plaatsen vrij zijn voor deelnemers. Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Amersfoort Creatieve Stad wil een brug slaan tussen de creatieve en reguliere economie. Een nieuw platform hiervoor zijn de ACS Thema Cafés. Met een Thema Café krijgt een creatief of regulier bedrijf de mogelijkheid een presentatie, workshop of seminar te geven. Amersfoort Creatieve Stad ondersteunt als verbinder en mediapartner. Bijna elk onderwerp is goed, zolang het aansluit op raakvlak tussen creatieve en reguliere bedrijvigheid.

De Thema Cafés kunnen ergens op het Oliemolenkwartier worden georganiseerd, maar ook ten kantore van een bedrijf zelf. Heb je een idee voor een Thema Cafe? Stuur een mail naar nils@amersfoortcreatievestad.nl.