Masterclass ‘Succesvolle Financiering’ krijgt vervolg

Om als startup te kunnen groeien is kapitaal nodig. Het succesvol aantrekken van financiering is voor veel ondernemers lastig. Om concrete kansen te creëren, organiseren Taskforce Innovatie Regio Utrecht, UtrechtInc, LiveWIRE, Syntens Innovatiecentrum en Dutch Game Garden ook dit jaar de masterclass Succesvolle Financiering voor ondernemers. Op 30 januari 2012 vindt bij UtrechtInc een vrijblijvende voorlichtingsbijeenkomst plaats over deze masterclass.

In 2011 leidde de masterclass Succesvolle Financiering voor de helft van de deelnemers tot een concrete investering. “De masterclass was een groot succes en dat belooft veel voor dit jaar. We verwachten dan ook dat in 2012 weer een groot deel van de ondernemers dankzij deze masterclass financiering vindt,” zegt Pieta Stam van Syntens Innovatiecentrum enthousiast. “Ik moedig ondernemers daarom echt aan om zich snel aan te melden”.

Introductiebijeenkomst
Datum: 30 januari 2012
Locatie: UtrechtInc, Padualaan 8, 3584 CH Utrecht
Tijd: 18:00 uur – 21:30 uur

Meer weten over deze masterclass, klik op deze link.