PechaKuchaNight #5

Op 10 november a.s. organiseert Amersfoort Creatieve Stad voor de vijfde keer een PechaKucha Night. Inspiratie gegarandeerd! De grondlegger van PechaKucha Nederland Nadine Roos staat dit keer op het podium. Zij vertelt over de flying grass carpet: een instant urban park waar je lekker kunt picknicken, een balletje trappen of zonnen. Ook wethouder Gert Boeve (Economie en Wonen) zal een Pechakucha verzorgen. Mis het niet!

Tickets
We starten om 20.20 uur op de inmiddels vertrouwde locatie Poppodium De Kelder. Nieuw is dat we dit keer entree heffen van € 7,50. Je kunt vooraf een ticket kopen via http://www.facebook.com/pages/PechaKuchaNightAmersfoort/247203058658349?sk=app_172604052767988.  Tickets aan de zaal kosten een tientje, dus zorg dat je vooraf je ticket online koopt!

Al 4 keer heb je gratis kunnen genieten van de  Amersfoortse PechaKucha Night. De financiering door Amersfoort Creatieve Stad maakte dat mogelijk. Eind volgend jaar stopt deze financiele bijdrage en daarom gaan we (het organisatieteam dat bestaat uit Margon van Toor, Anneke Savenije en Tianne van Woudenberg) nu stap voor stap andere vormen van financiering aanboren. Het vragen van een klein toegangsbedrag is er daar een van. Bestel hier alvast je toegangskaart of mail ons wanneer je toegangskaarten voor jouw groep of relaties thuis wilt ontvangen. Ook zijn er kaartjes te verkrijgen aan de zaal, maar deze tickets kosten € 10,- en de  plaatsen zijn beperkt (vol = vol). Verzeker je dus van een kaartje en koop deze vooraf (voordeliger) via de online ticketshop.

PechaKucha
Een goed idee laat zich snel uitleggen! Wie iets wil vertellen, toont op een Pecha Kucha-avond 20 dia’s en geeft per dia 20 seconden toelichting. Na 400 seconden staat de volgende spreker klaar. PechaKucha is: ‘live’ inspiratie met een hapje en een drankje. De bezoeker neemt twaalf verse ideeën mee naar huis. PechaKucha (Japans voor ‘geroezemoes’) is een avond voor iedereen die benieuwd is naar nieuwe ideeën van bijvoorbeeld architecten, productontwerpers, marketeers en uitvinders. Een goed idee laat zich snel vertellen en kan velen inspireren!

Meer informatie op www.pechakucha-amersfoort.nl of de facebookpagina http://www.facebook.com/pages/PechaKuchaNight-Amersfoort/24720.

Wat: PechaKuchaNight Amersfoort
Wanneer:
10 november 2011
Tijd:
Inloop vanaf 19.30 uur, start 20.20 uur
Plaats:
Poppodium De Kelder, Eemlaan 1