Dutch Game Awards 2011

Meer dan 130 games zijn aangemeld voor de Dutch Game Awards, de belangrijkste prijzen in de Nederlandse game-industrie die 24 november worden uitgereikt, een stijging van ruim 30 procent ten opzichte van 2010. De best vertegenwoordigde categorie is de Best Casual Game met 50 aanmeldingen, meestal wat kleinere games die veelal via een internetbrowser worden gespeeld. Met 29 inzendingen is ook de Best Serious Game goed vertegenwoordigd.

De Dutch Game Awards worden uitgereikt tijdens Game in the City, dat plaatsvindt op 24 en 25 november 2011 in de Rijtuigenloods in Amersfoort.

Alle inzendingen en meer informatie zijn te vinden op de website  van de Dutch Game Awards

Game in the City / Dutch Game Awards is een initatiatief van Amersfoort Creatieve Stad in samenwerking met partners als Dutch Games Association, NLGD, Dutch Game Garden, Immovator en Control Magazine.

Game in the City is medegefinancierd met steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Commissie.