PechaKuchaNight #5

Op 10 november a.s. organiseert Amersfoort Creatieve Stad PechaKuchaNight volume 5. Er zijn al veel goede aanmeldingen om uit te kiezen voor de line-up. Het belooft weer een afwisselende, inspiratievolle en verrassende avond te worden. Een tipje van de sluier: Nadine Roos, de grondlegger van PechaKucha Nights Nederland komt naar Amersfoort en vertelt ons alles over de mogelijkheden van ‘the flying grass carpet!’. Mis het niet!

We starten om 20.20 uur op de inmiddels vertrouwde locatie Poppodium De Kelder. Nieuw is dat we dit keer entree heffen van € 7,50. Je kunt hier vooraf een ticket kopen. Tickets aan de zaal kosten een tientje, dus zorg dat je vooraf je ticket online koopt!

Al 4 keer heb je gratis kunnen genieten van de  Amersfoortse PechaKucha Night. De financiering door Amersfoort Creatieve Stad maakte dat mogelijk. Eind volgend jaar stopt deze financiële bijdrage en daarom gaan we (het organisatieteam dat bestaat uit Margon van Toor, Anneke Savenije en Tianne van Woudenberg) nu stap voor stap andere vormen van financiering aanboren. Het vragen van een klein toegangsbedrag is er daar een van. Bestel dus hier alvast je toegangskaart of mail ons wanneer je toegangskaarten voor jouw groep of relaties thuis wilt ontvangen. Ook zijn er kaartjes te verkrijgen aan de zaal, maar de plaatsen zijn beperkt. Verzeker je dus van een kaartje en koop deze vooraf via de online ticketshop.

Wat is PechaKucha?
Een goed idee laat zich snel uitleggen! Wie iets wil vertellen, toont op een PechaKuchaNight 20 dia’s en geeft per dia 20 seconden toelichting. Na 400 seconden staat de volgende spreker klaar. PechaKucha is: ‘live’ inspiratie met een hapje en een drankje. De bezoeker neemt twaalf verse ideeën mee naar huis. PechaKucha (Japans voor ‘geroezemoes’) is een avond voor iedereen die benieuwd is naar nieuwe ideeën van bijvoorbeeld architecten, productontwerpers, marketeers en uitvinders. Een goed idee laat zich snel vertellen en kan velen inspireren!

Meer informatie op www.pechakucha-amersfoort.nl

Wat: PechaKuchaNight Amersfoort
Wanneer:
10 november 2011
Tijd:
Inloop vanaf 19.30 uur, start 20.20 uur
Plaats:
Poppodium De Kelder, Eemlaan 1