Kick-off meeting Diensteninnovatie

Amersfoort Creatieve Stad laat dienstverlenende organisaties (>10 m/v) graag kennismaken met de mogelijkheden van Service Design en Business Model Innovation. Steek je licht op tijdens korte en krachtige kick-off meetings van één uur, waarin de mogelijkheden en methodes kort worden gepresenteerd. Aansluitend kunt u zich inschrijven voor de workshop Service Design en/of Business Model Innovation. Deze workshops geven hands-on ervaring met de werkwijze, processen en mogelijke resultaten.

De kick-off meeting kent een strak programma. Onder het genot van koffie en een broodje wordt u in een uur door het programma geloodst. Uiteraard is er ruimte voor vragen en discussie.

Programma
Het programma is ontwikkeld voor alle organisaties (>10 m/v) in de regio Amersfoort die diensten leveren. Of u professionele zakelijke dienstverleners bent, IT diensten levert, maatschappelijke- of medische zorg verleent, vervoer of logistiek etc. Als diensten maar de kern van uw activiteiten vormen.

Datum: Middagsessie 23 maart 2011
Locatie: Stadscafé de Observant in Amersfoort
Tijd: Middagsessie 12.30 uur ontvangst, 13.00 uur start kick-off meeting, 14.00 uur einde
Kosten: Deelname is gratis

Klik hier om u aan te melden.

Bent u na afloop enthousiast en wilt u verder? Dat kan. Amersfoort Creatieve Stad heeft hiervoor een follow-up programma. Dit kan wellicht met meerdere organisaties samen of individueel. Neem contact met ons op via nils@amersfoortcreatievestad.nl om de mogelijkheden te bespreken.