Story Awards helpt schrijftalent ontwikkelen

De StoryAwards 2010! Een verhalenwedstrijd die dient als een podium waar jongeren uit de regio Amersfoort hun schrijftalent kunnen laten zien. Deelnemers wordt gevraagd een verhaal te schrijven waarbij hun creatieve inbreng van groot belang is. Uiteraard worden de beste inzendingen op passende wijze beloond; hun verhalen, voorzien van originele illustraties, worden gebundeld in boekvorm.

Maarten van Norren: ‘Het doel van de verhalenwedstrijd is jongeren die ambities hebben op het gebied van schrijven te stimuleren hun talent verder te ontwikkelen. Wij proberen jonge schrijvers middels de StoryAwards kennis te laten maken met de verschillende aspecten van de schrijverswereld. We hebben hiervoor professionals met diverse achtergronden (zoals een journalist, schrijver en uitgever) kunnen verbinden aan de awards. We zijn nog opzoek naar bedrijven dit willen sponsoren. Op onze website vindt men een sponsorbrief’.
Kijk voor meer informatie op www.storyawards.nl.